O autorovi

Ing. Petr Mlejnek

Zakladatel webu Cena-Vykon.cz, celoživotní nadšenec do informačních a komunikačních technologií, ale také milovník aktivních sportů všeho druhu.

Podobné články

20 komentářů

  1. 1

    radim

    Dobrý den, mohu poprosit o radu? INTEL Core i3-4170 + 750 Ti bude to aspoň na hry na lepší detaily?

    1. 1.1

      Petr Mlejnek

      Dobrý den, tak samozřejmě záleží jaké hry myslíte, obecně však počítejte spíše se středními detaily.

  2. 2

    Ondřej Zíma

    Dobrý den pane Mlejnku, využiji možnosti diskuze a vrátím se k článku „Nejlepší televize do 10 000,-“ z roku 2014. Ty údaje již pochopitelně nejsou aktuální. Mám v plánu pořídit TV k Vánocům. Stačí mi 32 palců, ideálně smart TV. Co říkáte na tento model: Samsung UE32J5502? Nebo myslíte, že je v dané cenové relaci lepší volba? Díky za odpověď, věřím, že ji před Vánoci ocením nejen já.

    1. 2.1

      Petr Mlejnek

      Dobrý den, ano, buď tento Samsung, nebo o trochu lépe vybavenou LG 32LF632V, jež by byla mou volbou číslo jedna.

  3. 3

    Lukáš

    A kde najdu název PC? Nějak jej nevidím.

    1. 3.1

      Petr Mlejnek

      Dobrý den, nejedná se doporučení sestav již kompletních, nýbrž o doporučení komponent pro sestavení vlastního počítače.

  4. 4

    Jirka

    Dobrý den pane Mlejnku, jaký byste mi doporučil PC na hry kolem 15000 Kč? Již složenou sestavu s nainstalovaným OS Windows. Zaujaly mě nějaké sestavy na tsbohemia.cz a bohemia-computers.cz, ale vůbec nevím, jak se v té záplavě vyznat. Jde mi o to, aby to bylo od věrohodného prodejce. Děkuji. Jirka

    1. 4.1

      Petr Mlejnek

      Dobrý den, z již sestavených PC (sice bez OS, ale ten vám tam jistě nainstalují) od těchto prodejců se mi v rámci uvedeného rozpočtu nejlépe jeví Bohemia Computers 15PRH2RS9T. Za ty peníze to není vůbec špatný počítač.

  5. 5

    David

    Dobry den, k mobilum jsou bohuzel komentare uzavreny, tak musim psat sem, za coz se omlouvam. Rozhoduji se pro koupi telefonu a favorit byl Huawei P8 Lite, ale zklamala me slaba baterka. Pri hledani nahrady jsem si vyhledl Honor 7, sice drazsi, ale rozmerove totozny. Muj dotaz zni, zda lze najit telefon podobny P8 Lite, ale s lepsi baterii, pripadne zda mi doporucite neco jineho, jak vybavou, tak cenou, mezi vyse uvedene modely. Radeji bych se drzel znamejsich znacek, ale neni to nezbytne a nechci extremne velky telefon, jsem zvykly na 4,3 palcovy Alcatel D997 a telefon nosim bezne v kapse. Dekuji za Vas nazor.

    1. 5.1

      Petr Mlejnek

      Dobrý den, trochu lépe je na tom s baterií Samsung Galaxy A5 A500F, viz diskuse u článku o mobilech do 7000 Kč. Nicméně pokud vám to rozpočet dovolí, tak bych šel určitě do Huawei Honor 7, což je obecně telefon o úroveň výše.

  6. 6

    Jaroslav

    Dobrý den, prosím o radu jaký koupit PC do 17000 již složený, na kterém lze hrát hra jako Far Cry 4, GTA V, AC: Unity a podobné. Děkuji za odpověď.

    1. 6.1

      Petr Mlejnek

      Dobrý den, doporučil bych vám HAL3000 Artemis, PCHS2071, popř. výkonnější a ne o moc dražší HAL3000 GAME MaxVeri, PCHS20241. Každopádně např. v CZC.cz si můžete nechat zdarma sestavit i některou ze sestav uvedených ve článku.

  7. 7

    Tomáš

    Dobrý den, chtěl bych se zeptat na váš názor ohledně tohoto PC ASUS ROG TYTAN G30AK-CZ002D. Sháním herní PC a chci se zeptat zdali třeba nemáte lepší názor na jiné PC z Alzy do 30 000 Kč. Popr. i levnejsi. Jde mi o to aby na tom co nejlepe chodilo World of Warcraft: Warlords of Draenor a pozdeji Legion.

    1. 7.1

      Petr Mlejnek

      Dobrý den, z portfolia Alzy bych doporučoval počkat si na ASUS G11CB-CZ028T s modernější a výkonnější grafickou kartou i procesorem. Na hraní WoW perfektní sestava.

  8. 8

    Petr

    Dobrý den, můžete poradit nějakou jinou skříň – tuto jsem nenašel v nabídce jednoho eshopu, kde hodlám pořídit všechny komponenty (czc.cz). Děkuji.

    1. 8.1

      Petr Mlejnek

      Dobrý den, mají ji tam, je to tato – Zalman Z3.

  9. 9

    Anonym

    Dobrý den. Chtěl jsem se zeptat jestli by šla vyměnit grafika u té sestavy tam je 2 gigová a jestli by tam šla ta stejná akorát 4 gigová. Děkuji

    1. 9.1

      Petr Mlejnek

      Dobrý den, ano, MSI R9 380 GAMING 4G můžete bez problému použít.

  10. 10

    Lukáš

    Dobrý den, rád bych se zeptal na názor na tuto sestavu, jestli by se tam nemělo něco přidat či odebrat. Děkuji za názor

    1. 10.1

      Petr Mlejnek

      Dobrý den, sestava pěkná, jen bych z důvodu vyrovnanějšího výkonu přemýšlel o pořízení lepšího procesoru (Intel Core i5-4460). Dále pokud plánujete upgrade na Windows 10, doporučuji do sestavy dát Wi-Fi kartu uvedenou ve článku, jelikož vámi použitá má ve Win 10 známé problémy, které již pravděpodobně nebudou výrobcem řešeny.

Komentáře jsou již uzavřeny.

Copyright © 2012–2024 Cena-Vykon.cz