O autorovi

Ing. Petr Mlejnek

Zakladatel webu Cena-Vykon.cz, celoživotní nadšenec do informačních a komunikačních technologií, ale také milovník aktivních sportů všeho druhu.

Podobné články

4 komentáře

  1. 1

    Radek

    Dobrý den, uvažuji o koupi tabletu a to na internet, facebook čtení knih. Na chatě by se hodil i aspoň pomalý internet přes 3G. Mám v merku tento Umax VisionBook 8Qi 3G UMM200V8G s 1,5 GB RAM. Je to vhodná volba nebo je lepší za tuto cenu 2500 Kč. Děkuji Radek.

    1. 1.1

      Petr Mlejnek

      Dobrý den, bohužel s tablety této značky nemám osobní zkušenost, tj. nejsem schopen ohodnotit kvalitu zpracování či odladěnost systému, nicméně z pohledu parametrů se tablet jeví jako výhodná volba. Za dané peníze bych se to tedy nebál zkusit, byť jsem doufal, že můj názor na takto levné tablety je patrný z výše uvedeného článku. :-)

  2. 2

    Tom

    Dobrý den, prosím mohl bych se zeptat jaky je nejlepší telefon do 1500,-, budu ho mít jako služební :-) Děkuji za straveny cas. Nashledanou

    1. 2.1

      Petr Mlejnek

      Dobrý den, pokud chcete smartphone, tak bych doporučoval spíše koukat po nějakém řešení z druhé ruky, jelikož v takto nízké cenové relaci mne žádný rozumný nenapadá. Jinak bych volil asi telefon Nokia 222 :-)

Komentáře jsou již uzavřeny.

Copyright © 2012–2024 Cena-Vykon.cz