O autorovi

Ing. Petr Mlejnek

Zakladatel webu Cena-Vykon.cz, celoživotní nadšenec do informačních a komunikačních technologií, ale také milovník aktivních sportů všeho druhu.

Podobné články

21 komentářů

  1. 1

    Iks

    Předem lituji každého, kdo je nucen na přenosných zařízeních používat Windows 8 a jeho klony.

  2. 2

    Martin

    Dobrý den Petře, chtěl bych se zeptat na značku iGet, model Blackview V3, momentálně se pohybuje v této cenové relaci a zdá se mi také dobře vybavený a docela i pěkný. Co vy na to? Díky

    1. 2.1

      Petr Mlejnek

      Dobrý den, parametrově také rozhodně jeden z nejlepších do 3000 Kč. Osobní zkušenost s ním ale bohužel nemám, takže si netroufám komentovat jeho kvalitu zpracování a uživatelskou přívětivost systému. Každopádně vypadá, že za vyzkoušení by rozhodně stál, děkuji za podnět. :-)

  3. 3

    Nikola

    Dobrý den, mohla bych poprosit o radu s výběrem mobilu? Používám Samsung Galaxy SIII a jsem maximálně spokojená, vyhovuje mi, ale potřebuju ho vyměnit za mobil zvládající dual sim. Mohl byste mi doporučit nějakou vhodnou alternativu, jejíž cenová hranice je stejné nebo lépe o něco nižší než uvedeného Samsungu? Děkuji moc za odpověď.

    1. 3.1

      Petr Mlejnek

      Dobrý den, parametrově nejlépe vychází velmi zajímavá novinka Asus Zenfone 5, nicméně není to ještě trhem plně prověřený smartphone, takže by mohl mít nějaké mouchy. Pokud bych měl doporučit nějakou jistotu, byl by to mobil Xiaomi Redmi 1S 8GB.

  4. 4

    Pavel

    Dobrý den, líbí se mi vaše články, čtu si tu každý den, plánuji koupi stolního pc a díky vašim recenzím, jsem každým dnem, blíž k té pravé sestavě pro mě. Už se nemohu dočkat dalšího článku. Nejspíše po zimě budu potřebovat menší radu s grafickou kartou v kterých zatím plavu. Skvělá práce! Děkuji

    1. 4.1

      Petr Mlejnek

      Dobrý den, také děkuji mnohokrát, budu se těšit na vaše dotazy. :-)

  5. 5

    Monika

    Dobrý den, moc mě potěšil Váš článek o tom, jaký vybrat mobil a přesto stále nevím. Mám již skoro 10 let motorolu krzr a protože zlobí baterie je už načase vybrat si nový telefon. Rozhoduji se již skoro měsíc a teď už to začíná být akutní. Nechci nic drahého, potřebuji hlavně delší výdrž, protože hodně telefonuji. SMS nic moc a potřebuji navigaci. Ještě jeden problém pak řeším a to, že mám poměrně malou ruku a delší nehty. Tak že když jsem si půjčila třeba Sony, tak mi šel velmi špatně ovládat. Můžete mi prosím také nějaký doporučit? Děkuji mnohokrát.

    1. 5.1

      Petr Mlejnek

      Dobrý den, myslím že by vám mohl padnout do ruky malý, ale spolehlivý Samsung i8200 Galaxy SIII mini VE. To je taková klasika v novém provedení (jemně vylepšená verze původního modelu i8190), která nezklame. Zajímavou alternativou by poté mohl být LG D280n L65, který má větší kapacitu baterie.

      1. 5.1.1

        Monika

        Děkuji moc za odpověď a vypadá to, že vyhraje LG, hlavně kvůli větší kapacitě baterie.

  6. 6

    Pavel

    Používám Samsung S5360 Galaxy Y poradil byste mi nějakou vhodnou ROMku do něj? :)

  7. 7

    Monika Konečná

    Dobry den, nebudete jeste porovnavat fotaky v telefonech. Chtela bych telefon se super fotakem :), dekuji

    1. 7.1

      Petr Mlejnek

      Dobrý den, mám to v plánu již déle, ale bohužel je to hrozně individuální… Nicméně začátkem prosince by to snad mohlo vyjít. :-)

      1. 7.1.1

        Monika Konečná

        Dobrý den, to by bylo super, do vánoc bych si chtěla pořídit nějaký větší 5palcový, zatím mám v plánu koupit LG D855 G3, budu se těšit. Hezký večer

  8. 8

    Petr Maňka

    Dobrý den, mám dotaz ohledně mobilu Colorovo CityTone Vision a jak je to u tohoto výrobce s aktualizacema, moc se mi tento mobil líbí jak výbavou tak i cenou, anebo dát přednost renomovaným výrobcúm, popřípadě doporučit výrobce, předem děkuji za odpověď.

    1. 8.1

      Petr Mlejnek

      Dobrý den, tento mobil má již z výroby předinstalovaný Android ve verzi 4.4, což je více než dobré. Jak to bude s aktualizacemi na vyšší verze bohužel netuším, ale nepředpokládám, že by se tento mobil dočkal např. upgradu na Android 5.0. To je však již spíše dotaz na výrobce. Tak jako tak je systém v telefonu velmi svižný a nemá problém ani s modernějšími hrami. Bohužel sem tam na nějaké to nepřeložené anglické slovíčko člověk narazí, nejedná se ale o nic zásadního. Pokud byste raději nějakou klasiku, tak např. Samsung, viz. výše.

  9. 9

    JT

    Dobrý den, přemýšlím o telefonu do cca. 8 tisíc Kč. Co byste mi doporučil? Přemýšlím o Xiaomi Mi3… Co myslíte? Díky

    1. 9.1

      Petr Mlejnek

      Dobrý den, přemýšlíte dobře, nic lepšího bych vám nevymyslel. :-) Super výkon i zpracování + výborná podpora operačního systému MIUI.

  10. 10

    Jiří Beránek

    Dobrý den, sleduji Vaše stránky delší dobu a považuji je za velmi přínosné, jelikož si chci koupit nový mobil a nejsem si vůbec jistý výrobcem, co by jste mi řekl na THL 5000, a co to znamená když je baterie napevno, předem moc děkuji za odpověď.

    1. 10.1

      Petr Mlejnek

      Dobrý den, parametrově budete hledat podobně výkonný mobil jen velmi těžko, nicméně jako možná hezčí alternativa mi přijde ZOPO C2+. Tento mobil má však výrazně menší baterii. Takže pokud vám do o co nejlepší výkon, THL bych se nebál. Co se týče baterie „napevno“ – je tím pravděpodobně myšleno, že není odnímatelná, resp. snadno výměnná.

Komentáře jsou již uzavřeny.

Copyright © 2012–2024 Cena-Vykon.cz