O autorovi

Ing. Petr Mlejnek

Zakladatel webu Cena-Vykon.cz, celoživotní nadšenec do informačních a komunikačních technologií, ale také milovník aktivních sportů všeho druhu.

Podobné články

6 komentářů

  1. 1

    Mareček

    Z jmenovaných disků bych šel asi spíše do WD než do Samsungu. Je to obecně uznávanější značka. Jaký je rozdíl mezi disky WD Elements Portable a My Passport Ultra? Jediné rozdíly, které jsem našel jsou ve vzhledu a vyšší ceně asi u druhého jmenovaného. Jinak s tím USB rozbočovačem super nápad. Věděl jsem, že to existuje, ale nevěděl jsem, že takový pakatel.

    1. 1.1

      Petr Mlejnek

      Ano, je to tak, v těch discích je opravdu rozdíl pouze ve vzhledu.

  2. 2

    Babovka

    Dobrý den, rad bych vědel nazor na tuto herní myš A4tech Bloody V7 V-Track. Myš bych použival např. BF3,Leagu of legends,GTA5.. WT nebo hledat lepší do 1000 Kč?

    1. 2.1

      Petr Mlejnek

      Dobrý den, do 500 Kč určitě dobrá volba, pokud máte rozpočet 1000 Kč, šel bych rovnou do profesionální DELL Alienware TactX Mouse.

  3. 3

    Ondřej Albert

    Omlouvám se že to píšu sem ale u Pc za 40 000 mne to nejde. :) Dobrý den chtěl bych se zeptat k předešlému článku herní pc za 13000 kč. Bylo by možné vymněnit grafickou kartu za Sapphire Radeon R9 270X Vapor-X OC, a pokud ano byl by výkon srovnatelný s pc HAL3000 Battlefield 4?

    1. 3.1

      Petr Mlejnek

      Dobrý den, ano, kartu použít lze, jen to bude chtít raději silnější zdroj. Použít můžete např. onen Seasonic SS-500ET, který je taktéž použit u té sestavy HAL3000. Výkonnostně budou sestavy srovnatelné.

Komentáře jsou již uzavřeny.

Copyright © 2012–2024 Cena-Vykon.cz