O autorovi

Ing. Petr Mlejnek

Zakladatel webu Cena-Vykon.cz, celoživotní nadšenec do informačních a komunikačních technologií, ale také milovník aktivních sportů všeho druhu.

Podobné články

12 komentářů

  1. 1

    Petr Novák

    Dobrý den, jakou byste vybral alternativu k LG G2? Výkonnostně a cenově srovnatelnou?

  2. 2

    David

    Dobrý den, zrovna jsem přemýšlel o koupi LG G2 jelikož můj poslední mobil byl LG, když mi kamarád řekl ať se podívám na výrobky z Číny, že prý už to není jen o iPhone, Samsung, HTC, LG. Četl jsem některé vaše recenze a chtěl bych poradit s výkonným telefonem 8000-9000, který z těchto smartphonu je lepší Meizu MX4 (pokud se dělá ve variantě 32GB), Xiaomi Mi3 32GB, LG G2 popřípadě jiný Váš favorit. Děkuji

    1. 2.1

      Petr Mlejnek

      Dobrý den, LG D802B G2 32GB je povedený telefon, o tom žádná, nicméně jak jste již zmínil, nabízejí se i jiné varianty. V této cenové relaci je určitě svými parametry nejzajímavější MeiZu MX4 32GB, který má jak super výkon, tak kvalitní zpracování a např. i fotoaparát. Mě osobně však do ruky nejlépe padne 5palcový Xiaomi MI3 WD 64GB. Elegantní zpracování a operační systém MIUI je to, proč jsou Xiaomi produkty tak oblíbené. Tento konkrétní model potěší navíc nadstandardními 64 GB uživatelské paměti, chybět by vám však mohla například podpora LTE. Pokud vám tedy nevadí větší rozměry, šel bych do nejvýkonnějšího Meizu, v opačném případě do Xiaomi.

      1. 2.1.1

        David

        Dobrý den, jen se ještě zeptám, na podobnou variantu jen velikostně o trochu menší než 5palců?

        1. 2.1.1.1

          Petr Mlejnek

          Dobrý den, tak to již asi jedině 4,7palcový HTC One M7, nicméně zpětné vazby uživatelů se na tento model poměrně liší…

  3. 3

    Miry

    Dobrý den, kde se dá sehnat Xiaomi Mi Note Pro? Nebo něco takového?

    1. 3.1

      Petr Mlejnek

      Dobrý den, aktuálně se sehnat nedá, jelikož po první várce těchto telefonů se na domácím trhu jen zaprášilo. Reálnou možnost sehnat je u zahraničních (posléze českých) distributorů předpokládám tak koncem února.

  4. 4

    Miry

    Moc děkuji za info… že se mi tento mobil moc líbí a chtěla bych si ho koupit. Můžu se zeptat? Dáte mi o tomto telefonu info?

    1. 4.1

      Petr Mlejnek

      Ano, až bude u nás dostupný, pokusím se zde dát vědět.

  5. 5

    pavel

    Dobrý den, nevíte náhodou někdo, pokud bych si ho koupil přímo v Číně a dovezl si ho do české republiky – je na něm podpora pro češtinu nebo dá se tady někde sehnat, aby mi tam nahráli software? Aby systém byl v češtině a bude tady mobil fungovat? Děkuji.

    1. 5.1

      Petr Mlejnek

      Dobrý den, pokud koupíte mobil v zahraničí, můžete si do něj sám (přes MIUI aplikaci pro aktualizace) nahrát oficiální českou distribuci systému MIUI, viz. http://www.miuios.cz. Vše by vám poté mělo fungovat bez problému (i v ČR).

Komentáře jsou již uzavřeny.

Copyright © 2012–2024 Cena-Vykon.cz