O autorovi

Ing. Petr Mlejnek

Zakladatel webu Cena-Vykon.cz, celoživotní nadšenec do informačních a komunikačních technologií, ale také milovník aktivních sportů všeho druhu.

Podobné články

6 komentářů

  1. 1

    Martina

    Tak nevím, jestli kupovat telefon a tím podporovat firmu, která se podílí na vyvražďování živých tvorů – pokud je kůže opravdu pravá. Chvilku jsem váhala, že bych si koupila tu verzi bez kůže, ale nebudu takovou firmu, za kterou stojí hromada utrpení podporovat!

    1. 1.1

      Petr Mlejnek

      Dobrý den, děkuji za názor. Nepředpokládám však, že se společnost LG podílí na nějakém „vyvražďování“, jelikož ona použitá kůže bude pravděpodobně hovězí. Jedná se tedy o vedlejší produkt při produkci hovězího masa… Z mého pohledu tedy jedině dobře, když je z poraženého zvířete využito maximum.

      1. 1.1.1

        Marek

        Nezlobte se na mě, ale toto je typická odpověď „ignoranta“. Když někdo zavraždí zvíře (produkce = vyvražďování) a já si od dotyčné firmy/jednotlivce/atd. koupím ono maso, kůži, nebo cokoli, jsem spoluviník na vraždě. Až začnou „lidské bytosti“ respektovat ostatní živé tvory a nebudou vytvářet nesmyslnou poptávku po vyvražďování, pak může společnost postoupit na vyšší level. Nejedení živočišných produktů je svoboda volby, to zvíře si bohužel nemůže vybrat, jestli chce být zmasakrováno na jatkách, nebo žít svůj život klidně a důstojně a i ho přirozenou cestou dožít, aniž by ho někdo zavraždil.

        1. 1.1.1.1

          Petr Mlejnek

          Dobrý den, máte pravdu, je to svoboda volby. Za sebe mě již napadá jen dodat, že bych bez masa nepřežil…

        2. 1.1.1.2

          OndraV

          Běžte si dát nějaké kořínky a neotravujte s klasickým propagandistickým tvrzením o vyvražďování. Kdyby je lidé „nevraždili“ tak byste zaprvé neměl ani vy co jíst, protože by zvířata snědla vaši potravu, zadruhé by se pak ani nenarodily, takže bych klidně mohl říci že byste je v budoucnu zabil vy.

  2. 2

    Mára

    ani já ne a myslim, ze vetsina z nas :-))

Komentáře jsou již uzavřeny.

Copyright © 2012–2024 Cena-Vykon.cz