O autorovi

Ing. Petr Mlejnek

Zakladatel webu Cena-Vykon.cz, celoživotní nadšenec do informačních a komunikačních technologií, ale také milovník aktivních sportů všeho druhu.

Podobné články

19 komentářů

  1. 1

    Samuel

    Nazor nejakeho pubertaka, ktery obcas o nejake te hre neco zaslechne? Pekne mimo seznam. Predevsim AC Unity byl propadak o kterym skoro nikdo nerekl pekny slovo. Naproti tomu je Zaklinac 3 nejocekavanejsi hrou minimalne tohodle roku, jestli ne delsiho obdobi. A i proto bych ho dal na prvni misto. GTA muze na prvni misto dat jen nejaky stredoskolak s rovnym ksiltem. Fifa, The Sims a Diablo vubec netusim, jak se na tenhle seznam mohly dostat. A o zbytku mam pochybnosti v poradi.

    1. 1.1

      Petr Mlejnek

      Dobrý den, tak to budou asi ty „puberťáci“ a „středoškoláci“ z největší části čtenáři tohoto webu. ;-) Jinak děkuji za názor, příště bych však určitě více uvítal nějakou konstruktivní kritiku – např. jaké hry jsou ve vašem top 10.

    2. 1.2

      Kogu

      Určitě bych nedal zaklínače na 1. místo když vyšel až v květnu a i když se to zdá divné tak Unity hraje a koupilo si to hodně lidí :)

      1. 1.2.1

        colek

        souhlasim se samuelem… jinak Unity je pripad sam o sobe, zlaty black flag :) u me prvni Witcher 3 (no a co ze vysel az v kvetnu??) :D je tam napsane SOUCASNOSTI pak mozna to GTA 5

  2. 2

    Justus

    Souhlasím se Samuelem, a hlavně nechápu, proč tam chybí Dota 2, nejhranější hra na Steamu, přátelé máte tam chybu…

  3. 3

    Alex

    No, tenhle seznam je dost ehm… 1. League of Legends je nesporná jednička, 2. Dota 2, 3. Cs:Go, 4. Hearthstone, 5. Witcher III, 6. GTA V, 7. WoW, 8. FIFA, 9. Team fortress 2 si pořád zaslouží toto místo, 10. Nevím už. Vycházím že sledovanosti na twitch.tv což je nejspolehlivější měřítko

    1. 3.1

      Petr Mlejnek

      Dobrý den, děkuji vám za seznam a uvedení „zdroje“ – hezké odůvodnění.

    2. 3.2

      polici12359

      já bych Dotu 2 na 1. místo ale nechme být :D

  4. 4

    Mirek

    Prosim, nenechte se otrávit komentářema Samuela a podobných blbů. Váš web hodlám navštěvovat i nadále, tak doufám, že to kvůli takovým lidem časem nezabalíte. Mirek

    1. 4.1

      Petr Mlejnek

      Dobrý den, děkuji vám, nic balit nehodlám. :-) Pánové si jen pozorně nepřečetli obsah článku a nevzali vůbec v potaz, z jakých dat byl výběr vytvořen. Proto to nepochopení.

  5. 5

    Tomáš

    Dobrý den, vím že se to sem přímo nehodí, ale chtěl bych se zeptat, co si myslíte o této sestavě, případně zda by jste nějaké komponenty měnil. Díky moc ;)

    1. 5.1

      Petr Mlejnek

      Dobrý den, hodně slušná sestava. Procesor by se dal sice vyměnit za trochu výkonnější AMD FX-Series X8 FX-9370, nicméně je mnohem více energeticky náročný, tj. v případě že chcete taktovat, tak by to chtělo raději i silnější zdroj (např. Seasonic SSP-750RT). Jinak super, bude to extrémní stroj se super výkonem.

  6. 6

    Vláďa

    Docela mi chybí Hearthstone, který je čím dál populárnější a myslím, že do odstavce pod článkem by se s přehledem vešel :)

    1. 6.1

      Petr Mlejnek

      Určitě, děkuji za doplnění.

  7. 7

    Zoldy-Z

    Diablo že má menší hardwarovou náročnost než Leafgue of Legends, hah tak to je dobrý joke

  8. 8

    Michael

    Mě určitě chybí StarCraft 2. Chápu, že tahle hra není tak populární jako výše uvedené hry, ale je to asi nejhranější strategie současnosti.

  9. 9

    polici12359

    jako sorry ale Dota 2 a LoL máj bejt na prvních dvou místech :) teprve potom mají být další hry :)

  10. 10

    Lukáš

    GTA 5 vyšlo v roce 2013.

    1. 10.1

      Petr Mlejnek

      Dobrý den, to ano, ale pouze pro PlayStation a Xbox. Pro PC teprve tento rok.

Komentáře jsou již uzavřeny.

Copyright © 2012–2024 Cena-Vykon.cz