O autorovi

Ing. Petr Mlejnek

Zakladatel webu Cena-Vykon.cz, celoživotní nadšenec do informačních a komunikačních technologií, ale také milovník aktivních sportů všeho druhu.

Podobné články

9 komentářů

  1. 1

    Bramboráček :D

    Snad se sem dostane do 20.7., budu mít narozky a tohle prostě chci! :D

  2. 2

    Lukaš Javorský

    Dobrý den mohl by jste mi prosím doporučit telefon do 8000 kč? Musí mít dialogové tlačítka pod obrazovkou ne v ní. Full Hd. A při nejlepším 3gb ram. Děkuju za odpověď

    1. 2.1

      Petr Mlejnek

      Dobrý den, viz nedávný článek o smartphonech do 8000 Kč – vaše požadavky splňuje uvedený Zopo ZP3X.

  3. 3

    Petr Malohlava

    Dobrý den mohl by jste mi prosím doporučit nějaký dobrý zahraniční obchod na koupi mobilů? Aby to levnější než tady a došel v pořádku a funkční ne maketa a záruku aby měl

  4. 4

    Daniel

    Dobrý den, velice se omlouvám, vím, že můj dotaz sem vůbec ale vůbec nepatří. Vyhlížím si nový notebook a chtěl bych vaší radu. S notebookem cestuji každý týden 2x 2 hodiny a využívám ho na internátu. Občas si i něco zahraji, tudíž spíše a jen FIFA 16 nebo GTA: San Andreas (multiplayer). Jinak ho budu využívat na programování (DEC C++) popř. word, excel, powerpoint… Asus F555LB-DM074D Vyhlídl jsem si tento, můžu za podobnou cenu nebo i nižší najít lepší notebook? Děkuji.

    1. 4.1

      Petr Mlejnek

      Dobrý den, ano, v této cenové relaci je to super notebook, jen by vám v brzkém budoucnu nemusely dostačovat ty 4 GB operační paměti. RAM se dá však v případě potřeby snadno a levně dokoupit. Jako zajímavá alternativa jen s větší operační pamětí a Windowsem v ceně mne napadá Acer Aspire E5-572G NX.MV2EC.001.

  5. 5

    Katka

    Dobrý večer, chtěla jsem se zeptat na váš názor ohledně tel. Prestigio Grace. Líbí se mi vzhled i funkce, ale četla jsem, ze jsou u něj problémy se signálem snad? děkuji za odpověď K.

    1. 5.1

      Petr Mlejnek

      Dobrý den, nevím, který model konkrétně myslíte, nicméně tak jako tak nejsou smartphony (a tablety) tohoto výrobce zrovna tou nejspolehlivější volbou. Osobně bych vám raději doporučil si například Huawei P8 Lite, což je taktéž krásný mobil, avšak rozhodně spolehlivější a lépe odladěný.

Komentáře jsou již uzavřeny.

Copyright © 2012–2024 Cena-Vykon.cz