O autorovi

Ing. Petr Mlejnek

Zakladatel webu Cena-Vykon.cz, celoživotní nadšenec do informačních a komunikačních technologií, ale také milovník aktivních sportů všeho druhu.

Podobné články

12 komentářů

  1. 1

    Pavel

    Dobrý den, šlo by napsat na jaké výkonové úrovni je mobilní GTX 970M ve srovnání s desktop verzemi?

    1. 1.1

      Petr Mlejnek

      Dobrý den, obecně je desktopová verze GTX 970 z pohledu FPS při Full HD rozlišení a plných detailech tak o 80 % výkonnější.

  2. 2

    LOLness123

    Dobrý den chtěl bych se zeptat jestli by tahle sestava fungovala. Disk a větrák mám ze starého, přecházím totiž ze sestavy která se skládala 2007/2008 a už teď mi to nezvládá některé hry.

    1. 2.1

      Petr Mlejnek

      Dobrý den, ano bude fungovat – žádný problém v nekompatibilitě komponent nevidím.

  3. 3

    Ondřej Černý

    Dobrý den, jaký telefon byste mi doporučil do 9k? Neměl by se ani po roku používání sekat

    1. 3.1

      Petr Mlejnek

      Dobrý den, z phabletů bych volil LG G3 D855 32GB, z menších 5palcových telefonů poté Xiaomi Mi4 LTE 16GB (pokud by nestačilo 16 GB paměti, tak Huawei Honor 6 se slotem pro paměť karty).

  4. 4

    Dan

    Dobrý den. Před několika měsíci a na jaře jste představil nejlepší herní notebooky cena/výkon do 30000. Bohužel asi kromě jednoho nebo dvou se už tyhle notebooky neprodávají a tak bych se chtěl zeptat, jestli by jste mi nedoporučil nějakou tu aktuální špičku v (herních) noteboocích do 30000. Určitě bych chtěl, aby tam byl procesor od intelu nejlépe i7 a nemusí tam být SSD disk – stačí mi normalní HDD nebo SSHD (mám v plánu si ho totiž časem vyměnit třeba za 1TB SSD disk :) ). Kdyby jste mi doporučil alespoň 3 notebooky v této cenové relaci, byl bych vám velmi vděčný. Píšu sem, protože tam už máte komentáře uzavřené. Děkuji Dan

    1. 4.1

      Petr Mlejnek

      Dobrý den, viz komplexnější článek o nejlepších herních noteboocích v poměru cena / výkon ze září. Aktuálně bych k výběru doplnil snad jen připravovanou novinku Acer Aspire V15 Nitro NX.G6HEC.002, která bude mít modernější a výkonnější procesor.

  5. 5

    Pavel

    Dobrý den, prosím je možné publikovat kompletní PC sestavu okolo 40 tis. listopad 2015 nebo je možné použít váš návrh sestavy srpen 2015? Případně co by se dalo na sestavě pozměnit, aby odpovídala listopadu 2015. Děkuji.

    1. 5.1

      Petr Mlejnek

      Dobrý den, sestavu ze srpna považuji stále za aktuální, tj. můžete z ní určitě vycházet.

  6. 6

    Tomáš

    Dobrý den, rád bych se zeptal, zda-li by do tohoto notebooku MSI GP60 2QF-1092XCZ, šla bez problému přidat operační paměť. 4 GB mi přijde u takového stroje jako dost málo. Díky za odpověď.

    1. 6.1

      Petr Mlejnek

      Dobrý den, tento notebook zvládá až 16 GB operační paměti, tj. jejich rozšíření by neměl být problém. Jaká konfigurace je však v notebooku v základu bohužel nevím (jestli 1x 4GB nebo 2x 2GB).

Komentáře jsou již uzavřeny.

Copyright © 2012–2024 Cena-Vykon.cz