O autorovi

Ing. Petr Mlejnek

Zakladatel webu Cena-Vykon.cz, celoživotní nadšenec do informačních a komunikačních technologií, ale také milovník aktivních sportů všeho druhu.

Podobné články

5 komentářů

  1. 1

    Jan

    Zdravím, chci se zeptat mimo téma: sháním kvalitní špuntové sluchátka nejlépe do 1000 Kč klidně i trochu přes… Jestli byste mi nemohl dat pár návrhů :/ Už jsem používal Sony MDR-XB50AP ale nejsem moc spokojený. Přišly mi příliš velké a zvuk nebyl prostě ono. Předem děkuji, s pozdravem Honza

    1. 1.1

      Petr Mlejnek

      Zdravím, vámi uvedená sluchátka jsou super, pokud vám ale kvůli větším rozměrům nesedí, tak to chce hledat vyloženě špunty bez té větší vnější části. Ve stanoveném rozpočtu jsou výborným řešením SoundMAGIC E10, popř. o něco levnější Sennheiser CX 300-II Precision. Jedná se však o sluchátka bez mikrofonu. Pokud byste jej potřeboval, tak se jako řešení nabízí např. Koss KEB/15i.

  2. 2

    Freeddy33

    Hodinky se mi uprimne moc libi, jiz po nich delsi dobu pokukuji a jsem rad za kazdou CZ recenzi, jen jedina vec me zatim stale odrazuje a to je umisteni tlacitka na leve strane, coz je pro pravaka problem a predpokladam, ze obraz nejde treba u tech Ecek otocit i s reminky, aby tlacitko bylo z prave strany, ze?

    1. 2.1

      Petr Mlejnek

      Dobrý den, no vidíte, já jsem levák na hodinky nosím i tak na levé ruce. :-) Každopádně možnost otočení displeje jsem v nastavení hledal a bohužel nenašel, řekl bych tedy, že ani u té verze E to nepůjde. :-( Ale je to určitě zajímavý podnět k vylepšení!

  3. 3

    Vaclav

    Zdravím, doporučil bych něco z AudioBudget.com. Za mne Yersen Fen-2000, krom kabelu nebo slibně vypadající Tinaudio T2. Pokud se nebojíte nových věcí, pokud ano zkuste nějaká levnější z této stránky, např. starší Rock Zircon, která mají velmi podobný zvuk zmiňovaným Sennheiserum CX 300-II.

Komentáře jsou již uzavřeny.

Copyright © 2012–2024 Cena-Vykon.cz