O autorovi

Ing. Petr Mlejnek

Zakladatel webu Cena-Vykon.cz, celoživotní nadšenec do informačních a komunikačních technologií, ale také milovník aktivních sportů všeho druhu.

Podobné články

12 komentářů

  1. 1

    Zdenek

    Dobry den, na Vasi stranku se stale dokola vracim nacerpat uzitecne napady a rady. Toho si moc vazim. Prosim o tip na notebook vyhrazeny na pouzivani programu Photoshop. Jednalo by se pouze o bezne upravy fotek. Nic narocneho. Cenovy strop kolem 11000 Kc. Dekuji a mejte se!

    1. 1.1

      Petr Mlejnek

      Dobrý den, děkuji moc za Vaši pozitivní zpětnou vazbu. Co se týče mého doporučení pro Vás, tak vyloženě levný notebook není pro Photoshop (byť občasný) úplně ideální. Doporučil bych vám notebook alespoň s Full HD rozlišením, ideálně s IPS a rychlejším SSD diskem, který dokáže udělat i slabší notebooky velmi svižnými. Z cenově nejpříznivějších řešení mne napadá Acer Aspire 5 NX.GS1EC.002.

  2. 2

    MoB

    Dobrý den, sleduji Váš web = super práce. Jenom bych ještě doplnil, že jste vynechal tento herní notebook: Lenovo Legion Y520 80WK00X6CK.

    1. 2.1

      Petr Mlejnek

      Dobrý den, děkuji Vám. :-) Zmíněný notebook nebyl uveden z důvodu ukončeného prodeje. Možná se ještě nějaký kousek sehnat dá, ale na uvedení do článku to bohužel nebylo…

  3. 3

    Tomáš

    Zdravím, chtěl bych se zeptat jestli je tohle dobrá volba notebooku v ceně kolem 27000 – Acer Aspire Nitro 5 NH.Q2QEC.004.

    1. 3.1

      Petr Mlejnek

      Dobrý den, ano, za dané peníze je to parádní notebook.

  4. 4

    Tomáš M.

    Dobrý den, omlouvám se za OFFTOPIC. Chtěl bych od Vás poradit ve výběru. Rozhoduji se mezu Honorem 9 a LG G6. Jaký je Váš názor?

    1. 4.1

      Petr Mlejnek

      Dobrý den, oba mobily jsou za dané peníze výborné, viz můj nedávný článek o nejlepších mobilech do 10 000 Kč. Tj. volil bych Honor, pokud chcete menší displej nebo Dual SIM, naopak pokud oceníte displej větší a nepotřebujete podporu dvou SIM, tak LG.

  5. 5

    Manyjak

    Dobrý den, šla by PC sestava poskládat takto? Myslíte, že chladič Fera 3 zvládne v pohodě uchladit i5-8600K?

    1. 5.1

      Petr Mlejnek

      Dobrý den, sestava luxusní, takto určitě může být. Co se týče chladiče CPU, tak s procesorem si bez problému poradí, jen neočekávejte nějaké přehnané takty. O něco lepší by samozřejmě byly nějaké větší „kusy železa“ např. Be quiet! SHADOW ROCK 2 či NOCTUA NH-U9B SE2. Případně AIO vodní chlazení, ale to by nám již začal utíkat ten výhodný poměr cena / výkon a spíše by se vyplatilo koupit lepší i7. :-)

  6. 6

    Elicar

    Dobrý den, jelikož jsou komentáře u televizí vypnuté píši sem. Chtěl bych TV do ložnice na občasné sledování filmů ve 4K a hlavně sportu + občasné hraní na Xbox One X. Líbila se mi televize Samsung co jste doporučoval v televizích na zimu (byla na první příčce cena cca 16 000. Bohužel je moc velká, kvůli zkosení stropu si mohu dovolit max 50 palců. Je tato TV vhodná? Philips 49PUS6561/12 nebo byste doporučil jinou v cenové relaci cca 25 000. Děkuji

    1. 6.1

      Petr Mlejnek

      Dobrý den, zmíněný Philips určitě zvolit můžete, ten Ambilight je super věc. :-) Tato TV má však IPS panel – to je výhoda například kvůli lepším pozorovacím úhlům, nicméně oproti Samsungu má vyšší input lag, což je nevýhoda na hraní her. Záleží tedy na vás, co více oceníte. Ze Samsungů se za stejné peníze dá pořídit model Samsung UE49MU6402 či o něco dražší prohnutý Samsung UE49MU6502.

Komentáře jsou již uzavřeny.

Copyright © 2012–2024 Cena-Vykon.cz