O autorovi

Ing. Petr Mlejnek

Zakladatel webu Cena-Vykon.cz, celoživotní nadšenec do informačních a komunikačních technologií, ale také milovník aktivních sportů všeho druhu.

Podobné články

4 komentáře

  1. 1

    Aleš

    Dobrý den, díky za tenhle web, je to opravdu dobrá práce. Měl bych dotaz trochu z jiného odvětví. Vybírám výkonný, přiměřeně levný mobil s velkým displejem. Dospěl jsem k těmto dvěma: Huawei Mate 10 Lite Dual SIM a Xiaomi Mi A1 4GB/64GB Global. Můžete je porovnat a napsat svůj názor, klidně i s jiným typem, děkuji.

    1. 1.1

      Petr Mlejnek

      Dobrý den, děkuji moc za pozitivní zpětnou vazbu a zároveň se omlouvám za pomalou reakci. :-X Oba mobily jsou za dané peníze super, Mate 10 Lite je jeden z nejlepších mobilů s cenou do 7 000 Kč, Mi A1 zase s cenou okolo 5 000 Kč. Dle vašich požadavků bych doporučil spíše Huawei, jelikož má větší displej a z mého pohledu o trochu lepší fotoaparát. Každopádně Xiaomi je také super volba – levnější, ale zároveň s výkonnějším procesorem.

  2. 2

    Rumcajs

    Zdravím, chci se zeptat na podle Vás nejlepší smart TV 32′. Nejlépe do 10 tisíc. Díky

    1. 2.1

      Petr Mlejnek

      Dobrý den, mou první volbou by byl Samsung UE32M5572, jako o něco levnější alternativa se poté nabízí Panasonic TX-32ES600E.

Komentáře jsou již uzavřeny.

Copyright © 2012–2024 Cena-Vykon.cz