O autorovi

Ing. Petr Mlejnek

Zakladatel webu Cena-Vykon.cz, celoživotní nadšenec do informačních a komunikačních technologií, ale také milovník aktivních sportů všeho druhu.

Podobné články

63 komentářů

  1. 1

    Petr

    Doporučuji Genius SP-HF1800A, protože zahrají za málo peněz fakt hodně muziky.

    1. 1.1

      Petr

      Dobrý den. Můžu se zeptat, zda jsou ty bedny černé, nebo mají nějaké to dřevěné provedení jako v popisku?

      1. 1.1.1

        Petr

        Dobrý den, bedny jsou černé. Dřevěným provedením je myšleno, že jsou až na přední stranu, která je z plastu, vyrobené ze dřeva.

  2. 2

    Ondřej Langr

    Doporučuji úhlovou brusku Extol Industrial 8792014, protože má skvělý poměr ceny a užitné hodnoty. Za cenu jen mírně přesahující 2000 Kč dostanete nářadí s téměř profesionálními parametry. Bruska vyniká nadprůměrným výkonem 1400 W, regulací rychlosti, plynulým startem a kvalitními NSK ložisky, která mu zajišťují dlouhou životnost.

  3. 3

    Tomáš

    Doporučuji mobilní telefon Xiaomi Redmi 4X. Vyborná volba pokud sháníte telefon do 3500 Kč ve velikosti 5′ a s dobrou výdrží baterie.

  4. 4

    Petr

    Doporučuji Samsung Galaxy S7 Edge, neboť jeho poměr cena-výkon je stále lepší a lepší. Bývalá vlajková loď stále drží krok s dnešní vyšší třídou a její cena přitom klesá až téměř na polovinu té původní. Telefon navíc krásně fotí, a to i za zhoršených světelných podmínek. Třešničkou na dortu je edge design, kterého si zkrátka každý všimne a vždy okolí zaujme.

  5. 5

    Dominik

    Doporučil bych plato Paralenu, 2l flašku a sci-fi hodinky umožňující vracet čas. V těchto vedrech a nepříjemném období to jsou věci, které vám můžou zachránit profesní, školní nebo dokonce i osobní život. Pakliže žijete na Moravě, doporučil bych jako alternativu flašku kvalitní slivovice, má stejné ne-li lepší výslekdy po požití. Upozorňuji ovšem na vedlejší účinek jímž je nutkání načít další flašku. V takovém případě se vyvarujete riziku přichycením při činu vaším šéfem nebo manželkou. Rizika pak jsou od nevolnosti až po zlomený nos po divokém dni v podnapilosti či předávkování Paralenem. Předběžné recenze testujících uživatelů vypovídají, že 9/10 testujících si tyto výrobky velmi pochvaluje. Ten 10. začíná mít problémy se závislostí a nebyl schopen vyplnit dotazník.

  6. 6

    David

    Doporučuji FIXED Key Finder. Tento bluetooth tracker od české společnosti je velice užitečný a bude se Vám hodit například při zašantročilé peněžence nebo naopak pokud nemůžete najít svůj mobilní telefon. Propojení přes bluetooth je jednoduché a efektivní, zabere to opravdu jen chvilku. Co se týče dosahu, tak ten vůbec špatný taky není. V čínských obchodech můžete nalézt různé repliky za „babku“, otázka však je, jak je to s kvalitou. Na produkty zakoupené v ČR se vztahuje klasická dvouletá záruka, proto bych volil tento český bluetooth tracker.

  7. 7

    Tomáš

    Doporučuji repráky Logitech X – 210 :D Sice nevím jestli je to úplně relevantní, vzhledem k tomu, že je mám už téměř 12 let, ale pořád hrají naprosto perfektně, takže asi tak :) Resp. doporučuji vše od Logitechu, protože je to vážně kvalita (vzhledem k tomu, že je to takhle starý model, tak už asi nikde nebude moc k sehnání, avšak je to vážně jedna z mála věcí, kterou mohu s jistotou doporučit).

  8. 8

    Martin

    Kolík na zabíjení vampírů a neživých nemrtvých zombii. Kolík je vyroben na zakázku řezbářem z pravého dubového dřeva, jak je doporučeno a ověřeno z tradic naších předků. Nabízený kolík byl jen jednou použit, je proto prodáván se statusem použitý a cenou od koruny. Vzhledem k nárůstu upíří populace se tento kolík stává nedílnou součásti vybavení bezpečné domácnosti. Doporučuje se vrážet jen do spících vampírů nebo nutné sebeobraně. Ke kolíku je vhodné se ještě ještě dovybavit větším kladivem nebo dřevěnou palicí. Těmito nástroji se kolík snadno zatlouká do srdce vampíra a to na jeden silný úder. Vrážet jen rukou bez pomocí nástroje se nedoporučuje. Spící upír se při neúplném zaražení většinou probudí a zakousne do těla bodajícího a tento se tím pádem také stává upírem a kolík ztrácí svou funkci.

  9. 9

    Jiří

    Mnoho kamarádů a přátel se stalo šťastnými po té, co jsem jim doporučil stránku cena-výkon. Mohli zde najít přesně to co hledají a stránka jim pomohla vybrat to nejlepší na trhu. Proto ji nyní doporučuji i Vám. Nemáte co ztratit!

  10. 10

    Jiří

    Doporučuji Lenovo Yoga Tablet 2 jeho velká vydrž baterie a praktický stojánek společně s HD displejem uspokojí většinu uživatelů.

  11. 11

    Kateřina

    Doporučuji ASUS Zenfone Zoom S, protože má v dané cenové relaci jeden z nejlepších foťáků!

  12. 12

    Jiri

    Doporučuji Huawei P10 Lite, za ty peníze je to perfektní telefon, má super funkce a vychytávky. Nemá nejlepší poměr cena-výkon, ale nabízí něco navíc.

  13. 13

    Matěj

    Doporučuji Ulefone Power 3 protože má velmi dobrou baterku 6080 mAh, skvělý Full HD+ display a 4 fotoaparáty.

  14. 14

    Lukas

    Doporučuji mobilní telefon Xiaomi Redmi 5A, za ty peníze je to povedený kousek v poměru cena výkon do 3 tisíc. Decentní vzhled, slušný výkon a nízká cena. :)

  15. 15

    Martin Varga

    Doporučuji mobilní telefon Xiaomi Redmi 5 Plus, tento mobil pohání výkonný procesor Snapdragon 625 s grafickým akcelerátorem Adreno 508, jako jeden z mála má 18:9 FullView 5.99″ displej s rozlišením 2160×1080 (FHD+). Telefon obsahuje Android 7.0. Dokonce nechybí ani 12Mpx fotoaparát nebo čtečka otisků prstů. A to vše pouze za 4000 Kč. Celkově je velmi výhodný a jsem si jist, že zaujme i nejnáročnější uživatele.

  16. 16

    Hynek

    Doporučuju Xiaomi Redmi Note 3 Pro 3/32 GB, za ty peníze jeden z nejlepších telefonů na trhu ve své kategorii, bezkonkurenční výdrž baterie.

  17. 17

    MoB

    Čistý Android. Pravidelné aktualizace výrobcem zajištěny na další 2 roky. Skvělé dílenské zpracování. To je Nokia 5. Doporučuji ji všem.

  18. 18

    Adam

    Doporučuji mobilní telefon Honor 10. Poměr Cena/Výkon je dle mého největší od času Nokie 3310. To prostě chceš! :)

  19. 19

    Dalibor

    Doporučuji Apple iPad 2018, protože za tu cenu je to vážně paráda 😉

  20. 20

    Martin M.

    Rozhodně doporučuji mobilní telefon Huawei P Smart. Je to podle mě nejvíce nenápadný telefon od Huawei. Má parádní displej s poměrem stran 18:9, solidní foťák, velký výkon a slušnou baterii. A to vše v krásném těle s kovovými zády a s tenkými rámečky. A za 5 tisíc fakt velká pohoda.

  21. 21

    Majk

    V oblasti top sporttesterov odporucam Garmin Fenix 3 HR, ktory oproti svojej novsej generacii Garmin Fenix 5 disponuje vsetkymy sportovo podstatnymi vymozenostami. Fenix 5 ma len inovovany design a vacsie ulozisko pre mapy vykupene v priemere az dvojnasobnou cenou. Takze v pomere cena a (sportovy) vykon je Fenix 3 HR aktualne kralom na trhu.

  22. 22

    Aleš

    Před časem jsem vybíral výkonný mobilní telefon s velkým displejem. Ze dvou favoritů nakonec vyhrál ten třetí. Doporučuji Xiaomi Redmi 5 Plus Global, především pro výborný poměr ceny a parametrů tohoto telefonu.

  23. 23

    Petr

    Doporučuji stolní počítač Acer Aspire GX781, DG.B8CEC.007. Na již hotovou sestavu slušný výkon za rozumné peníze.

  24. 24

    Jana

    Doporučuji Xiaomi Redmi Note 5, který vyniká hlavně fotoaparátem a za ty peníze je to bomba.

  25. 25

    Pavel

    Doporučuji mobilní telefon Xiaomi Redmi 5 Plus Global. Dobrá výbava, vzhled a výdrž baterie. No prostě za málo peněz hodně muziky.

  26. 26

    Katka

    Hodně elektroniky z Lidlu nejsou zrovna kvalitka, ale na digitální rychlovarnou konvici SILVERCREST SWKD 2400 B2 nedám dopustit. Za pouhých 799,- se vám voda ohřeje už od 40 stupňů v rozestupech 5 stupňů, což sehnat něco takového na trhu je celkem oříšek. Zvukovou signalizaci po uvaření beru jako další plus. Za mě je to prostě jednička.

  27. 27

    Nejkolkol

    Dobrý den, rád bych vám vřele doporučil operační systém Windows 10 mobile. Je to velice pokrokový operační systém díky skvělé podpoře jak od samotného Microsoftu, tak od vývojářů. Opravdu se nemusíte bát toho, že by vám chyběla jakákoli aplikace. Ale největší devízou tohoto systému je fakt, že v člověku pěstuje takové krásné lidské vlastnosti… zejména trpělivost. Tento komentář jsem se dvakrát snažil napsat na Lumii, ale pak mi došlo, že by bylo moudré jít na počítač, a tak jsem to napotřetí s velkým úspěchem dokončil. Přeji hodně trpělivosti.

  28. 28

    Tomáš

    Doogee BL5000 – tento mobilní telefon se aktuálně pohybuje cenou okolo 3500 Kč. Koupil jsem si ho 4. 5. 2018 v modré variantě, která se musí hodně leštit. Od doby pořízení funguje pořád skvěle. Výkon procesoru 1,5 GHz je sice nižší než u nějakých mobilů ve stejné cenové kategorii, ale bohatě stačí i na náročnější používání. Výhodou je velká výdrž baterie, 80 % stačí na 1 den hraní náročnějších her jako PUBG mobile a duální fotoaparát s rozlišením 13 Mpx. Se svou hmotností 210 gramů se dá říct, že je to celkem cihla, ale i to má své výhody (například na sebeobranu). Nevýhodou je pak čtečka otisků prstů která funguje až na pátý pokus a lesklá záda, která nevadí pokud máte pouzdro (součástí balení je silikonové pouzdro, kterým záda zakryjete proti špíně a otiskům, ale budete moct sledovat jejich lesk). Takže z mého pohledu je tento telefon výborná koupě. Doporučuji.

  29. 29

    Vajdičová

    Doporučuji chytrý telefon Honor 8 Premium už skoro rok naprostá spokojenost jen kdyby mi ho děti neutopili v bublifuku. :-D Takže voděodolný není :-D

  30. 30

    Tereza

    Doporučuji chytré sportovní hodinky GARMIN Forerunner 235 Optic, protože mají mnoho funkcí a jsou vhodné pro všechny sportovce. Umí měřit tepovou frekvenci rovnou ze zápěstí. Cena už od 6 000,- Kč.

  31. 31

    Jakub

    Vřele doporučuji akční kameru Yi 4K+ (4K Plus), která se pyšní záznamem 60 snímků/s v rozlišení 4k. Překvapí však velice zajímavou cenou, kterou drtí většinu konkurence, včetně známých kamer GoPro. Videozáznam je kvalitní, skvěle se s ním pracuje, konektivita ke smartphonu umožňuje okamžité sdílení svých zážitků do světa. Je jen na Vás, kterým směrem se s ní vydáte, ale vždy se na Yi 4k+ můžete spolehnout.

  32. 32

    Zdeněk

    Doporučuji ASUS Zenfone Zoom S, protože za 4999 Kč nemá konkurenčního protivníka!

  33. 33

    Radek Steinitz

    Doporučuji Asus Zenfone 5 Max, protože je hodně výkonný mobil za málo peněz.

  34. 34

    Zuzana Beinhauerová

    Doporučuji Leagoo Kiicaa Mix, jelikož se o něj hraje a ten, kdo jej chce se na něj těší a tím pádem i ten, kdo jej vyhraje s ním bude stopro spokojen. Dle info bezrámečkový smartphone s dobrou výdrží baterie a fotoaparátem za dobrou cenu.

  35. 35

    Martin

    Doporučuji herní myš A4tech Bloody V7. Za cenu okolo 400 Kč dostanete kvalitní myš, která skvěle padne do ruky, líbivý design a 3 režimy střelby.

  36. 36

    Radoslav Hašek

    Doporučuji Xiaomi Redmi 4X. V ceně do 4 000 Kč jeden z nejlepších telefonů. Z baterky se dají při šetření dostat 4 dny! Nadstavba MIUI je hezká a dobře optimalizovaná. Nevýhodou je horší fotoaparát.

  37. 37

    Jakub

    Doporučuji Xiaomi Redmi 5 Plus 32GB, protože za 4 500 dostanete výkonný mobil s rychlým procesorem (8 jader + 2 GHZ), 3GB RAM a baterií o kapacitě 4000 mAh.

  38. 38

    Lukáš

    Doporučuji telefon LG Q6, protože ho používám a jsem s ním moc spokojený :D.

  39. 39

    Michaela

    Rozhodně bych doporučila topinkovač Tefal Subito 3. Patří mezi ty levnější, ale dělá výborný topinky (a to né každý umí) a s nutellou či sýrem jsou totálně mňamózní. :)

  40. 40

    Milan

    Doporučuji i-Tec U3HUBMETAL4 jedná se o nejen skvěle vypadající HUB na rozšíření USB 3.0 portů, pokud jich máte nedostatek, ale díky možnosti připojení externího adaptéru, který je součástí balení, stejně jako USB kabel k připojení k PC/notebooku se nemusíte bát, že by připojená zařízení neměla dost energie. HUB má samozřejmě přepěťovou a nadproudovou ochranu.

  41. 41

    Pavel

    Doporučuji Huawei Y6 2017. Jednoduchý telefon se skvělým poměrem cena – výkon. Zejména pro staršího člověka, pro kterého je to vůbec první telefon tohoto typu.

  42. 42

    Miroslav Pačesný

    V následujícím příspěvku bych Vám chtěl představit velice osvědčený nástroj na zvládání situace v dnešní době. Jste nespokojeni s dnešní situací a děním kolem sebe?? Naše vysoce kvalitní pogumované špunty do uší Vám zabrání slyšet všelijaké darmo platné sliby, tlachání, nadávky a všechny ostatní negativní vlivy působící na slušnou lidskou povahu. Jsou vybaveny šňůrkou, která se dá krásně přehodit přes krk takže máte své špunty stále po ruce. Nakoupíte-li během následujících 24 hodin dostanete jako dárek začerněné brýle, které vám zabrání na slibující tlučhuby ještě koukat a budete si moci užívat svůj vnitřní klid.

  43. 43

    Tomáš

    Doporučuji bezdrátovou klávesnici Logitech K360. Má velmi kompaktní rozměry, multimediální klávesy pro ovládání hudby a funkční tlačítko jako na notebooku. Klávesové zkratky jsou plně konfigurovatelné. Dále samozřejmě podporuje Logitech Unifying, což je skvělá věc pro laptopy s omezeným počtem USB portů.

  44. 44

    David Klein

    Před pár lety jsem si koupil PlayStation 4 a je pravda, že chvílemi jsem litoval toho, že ty peníze mohli jít do herního stroje, na který jsem si šetřil před koupí ps4. Po vydání exkluzivek na playstation (her, které jsou hratelné jen na ps4 platformě). I když si můžete říct, že ps4 je už starý a za rok-dva bude nová ps5, tak určitě ne. Cena není už tak vysoká a hry na něj budou stále přibývat. God of War jsem dohrál 2x a nazval bych to herním orgasmem. Doporočuji PS4 a to z důvodu za málo peněz hodně muziky. Večery strávené v obýváku s mým miláčkem jsou mnohdy lepší, než večery strávené v klubech.😂

  45. 45

    Luboš Chrást

    Doporučuji telefon Huawei P20. Podle mě jeden z nejhezčích telefonů, s výborným poměrem cena/výkon a s poslední verzí OS Android.

  46. 46

    Lukáš

    Doporučuji procesor AMD Ryzen 5 1600X, protože jsem s ním již řadu měsíců spokojen.

  47. 47

    Roman

    Doporučuji Xiaomi Redmi Note 4 Global. Je to druhý telefon od Xiaomi a spokojenost. Za ty peníze (okolo 4 tis.) bezkonkurenční!

  48. 48

    fanda

    Doporučuji myš Genius Gaming X-G200. Mám ji dlouho a furt funguje jak nová.

  49. 49

    Milan

    Doporučuji kávovar espresso DeLonghi Eletta ECAM 45.760 W. Mnoho možností nastavení, pak už vše automatické. Není nejlevnější, ale vyplatilo se našetřit, velký komfort oproti starému pákovému…

  50. 50

    Jakub Kolomazník

    Produkt Sony Alpha A6300 by měl zvážit každý foto/video nadšenec, který očekává od svého fotoaparátu kompaktní rozměr s širokým spektrem objektivů a výborným autofocusem obrazu, který zařídí plynulé ostření na cokoliv co potřebujete v daný moment zachytit.

  51. 51

    Ondřej

    Pro letošní léto byl jako TOP telefon vybrán Samsung Galaxy S9, který bude vyhovovat všem náročným uživatelům, kteří požadují svižný chod a perfektní fotky. Rozhodně neurazí hráče, kterým nabídne bezkonkurenční výkon v podobě 5.8″ Quad HD+ displeje a procesoru Samsung Exynos 9810 Octa Core, který nabízí to nejlepší z trhu. Telefon je určen pro ty, kteří se nebojí připlatit, což můžeme dát jako jeho zápornou stránku, protože novinka stojí necelých 20 000 Kč, což je poměrně dost. Na druhou stranu telefon překypuje aplikacemi a výkonem, o kterém se vám bude ještě dlouho zdát.

  52. 52

    Jakub

    Doporučuji myš Yenkee Shadow YMS 3007, protože za cenu do 400 Kč se jedná o skvělou myš pro nenáročné hráče.

  53. 53

    Marek

    Dobrý den, doporučuji všem E-sport hráčům a rodičům, kteří chtějí pro své pařmeny to nejlepší, herní notebook MSI GE62 6QF-215CZ. Notebook je designově pastva pro oči, ale to je jen visuální věc. Hráč ocení rychlost FPS obrazovky, výkon procesoru, který z každé hry udělá procházku růžovým sadem. Díky notebooku jsem vytáhl svůj herní skilz na maximum a drtím všechny průměrné hráče online. Posuňte se v gamingu dál!

  54. 54

    Jiří

    Doporučuji notebook ASUS X556U, který již mám 2 roky a jsem ve všech směrech naprosto spokojený.

  55. 55

    Ondra

    Doporučuji motorku KTM EXC 125, protože je to nejlepší motorka do 125 ccm.

  56. 56

    Tadeáš V.

    Doporučuji telefon Xiaomi Mi A1 pro svou všestrannost a výhodnou cenu. Za ty peníze opravdu stojí, i když nemá NFC, takže s ním nezaplatíte.

  57. 57

    Petr Krátký

    Za mě určitě doporučuji mobilní telefon Huawei Mate 10 Pro. Mám ho doma asi měsíc. Jedná se sice o dražší kousek. Současná cena u seriozních prodejců se pohybuje okolo 19 tisíc korun. Kdo ale hledá ultimátní telefon, tak je to správná volba. Fotoaparát fotí opravdu nádherně. Výdrž baterky je bezkonkurenční a potěší i IP67, které mi u Huawei vždy chybělo. Příjemný bonus je pro mě i infraport, pomocí kterého lze ovládat téměř veškerou elektroniku v domácnosti. Co se týče výkonu, tak tady není co řešit, prostě více než dost. Navíc teď výhodná koupě u Mironetu, kde v ceně dostanete chytrý náramek Huawei Band 2 Pro a chytrou váhu Huawei jako dárek.

  58. 58

    Tomáš

    Doporučuji špuntová sluchátka KZ ZS6. Jejich kvalitní kovové provedení a věrné podání zvuku ve všech frekvencích, zvláště pak přesné, ale ne přepálené, basy, se vyrovná sluchátkám o několik cenových kategorií výše. Se slevovým kuponem odtud jsem je sehnal z Gearbestu za nějakých cca 500 Kč. Zároveň se k nim vyplatí přikoupit stříbrný kabel a pěnové špunty, zvuk je pak ještě o třídu výš.

  59. 59

    Zdeněk Martínek

    Krásný den, rád bych doporučil SUP board iRocker Cruiser 10,6″/33″. Na léto k jezeru nebo přehradě příjemná záležitost. Bytelné provedení, stabilita, kompaktnost, design a v neposlední řadě cena, dělají z tohoto produktu pro stejnou cenovou kategorii více než výhodné pořízení.

  60. 60

    Miroslav Čožík

    Doporučuji Xiaomi Redmi Note 5, mobil s vynikajícím poměrem ceny a výkonu.

  61. 61

    Jirina

    Pro vsechny lidicky kutily, co radi maluji a tvori ruzne drobnosti vrele doporucuji nepreberne mnozstvi doplnku a potreb od firmy GERSTAECKER. Tam najde kazdy milovnik rucnich praci vse po cem jeho srdce touzi!

Komentáře jsou již uzavřeny.

Copyright © 2012–2024 Cena-Vykon.cz