O autorovi

Ing. Petr Mlejnek

Zakladatel webu Cena-Vykon.cz, celoživotní nadšenec do informačních a komunikačních technologií, ale také milovník aktivních sportů všeho druhu.

Podobné články

6 komentářů

  1. 1

    Lukáš

    Dobrý den, chtěl jsem se zeptat zda je NTB Lenovo IdeaPad Yoga 81J00012CK vhodný jako NTB na vysokou školu. Převážně by se asi jednalo o práci s MS office, internet a možná AutoCAD. Popřípadě doporučil by jste mi nějaký jiný NTB v podobné cenové kategorii. Děkuji

    1. 1.1

      Petr Mlejnek

      Dobrý den, určitě může být, za dané peníze parádní notebook. Případně můžete ještě zvolit Asus UX333FA-A3075T s větším pevným diskem, což by byl můj favorit s cenou do 25 000 Kč.

  2. 2

    Adam Siuda

    Dobrý den, hledám právě notebook do 20 000, popř. 25 000 Kč na studium VŠ, zároveň něco na odreagování, základní hry, žádné AAA díly, ale s tím, že internet budu pouze kabelem, žádná Wi-Fi mohl byste mi něco doporučit? Předem děkuji, Siuda

    1. 2.1

      Petr Mlejnek

      Dobrý den, do 20 000 Kč můžete zvolit ten ve článku. S rozpočtem o něco vyšším mi přijde super volbou „firemní“ HP ProBook 455 G6 6MR45ES. 16 GB RAM a 512 GB SSD je luxus, onen procesor Ryzen také. Grafická karta je integrovaná, ale pro méně náročné hraní jistě postačí. Konektor RJ-45 pro kabel je k dispozici.

  3. 3

    Pavel

    Dobrý den pane Mlejnek! Díky za skvělé srovnání! Který z těchto notebooků byste doporučil? Tak, aby byl co nejchladnější, šly na něm hrát staré hry a ideálně neměl numerickou klávesnici.

    1. 3.1

      Petr Mlejnek

      Dobrý den, pokud vyloženě nepotřebujete nějaký rozměrově menší notebook, tak bych primárně doporučil onen Asus. Má celkově nejlákavější parametry – od výkonnější grafické karty, až po dva pevné disky. Chcete-li něco kompaktnějšího, tak bych šel do uvedeného Aceru s 512GB SSD.

Komentáře jsou již uzavřeny.

Copyright © 2012–2024 Cena-Vykon.cz