O autorovi

Ing. Petr Mlejnek

Zakladatel webu Cena-Vykon.cz, celoživotní nadšenec do informačních a komunikačních technologií, ale také milovník aktivních sportů všeho druhu.

Podobné články

10 komentářů

  1. 1

    Filip

    Dobrý den, omlouvám se, moje otázka bude mimo téma. Mám otázku ohledně Xiaomi mi 9 SE, prohlížel si parametry a docela mě tento telefon zaujal svou výkonností a kompaktností ale s 3100mAh baterii nejsem si jistý. Myslíte si, že je lepší si koupit Redmi Note 7 s větší baterii ale menším výkonem?

    1. 1.1

      Petr Mlejnek

      Dobrý den, kupte si Xiaomi Mi 8. To je z pohledu celkových parametrů ještě lepší mobil než Mi 9 SE, má i větší baterii a k tomu je navíc o něco levnější. :-)

      1. 1.1.1

        M.J

        Dobrý den, chci se zeptat jaký herní monitor ve 4k byste doporučil k PS4 Pro? Děkuji za odpověď M.J

        1. 1.1.1.1

          Petr Mlejnek

          Dobrý den, pro PS4 Pro bych celkem jednoznačně volil LG 27UK650.

  2. 2

    Jan

    Dobrý den, širokoúhlé monitory mne moc nelákají, monitor mám spíš na jiné věci než filmy a hry. Nyní hledám nepříliš drahý ale slušný monitor 4K, 27-32″, spíš IPS. Co byste mi doporučil? Případně jaký je váš názor na monitor Philips 276E8VJSB, který lze pořídit i pod 6000 Kč?

    1. 2.1

      Petr Mlejnek

      Dobrý den, zmíněný Philips je v podstatě ta nejlevnější možná volba, takže pokud chcete 4K, volil bych tento. Osobně mi sice přijde toto rozlišení na 27 palců až moc vysoké, ale nepochybuji, že někteří uživatelé (jako třeba vy :-)) pro něj využití najdou.

      1. 2.1.1

        Jan

        Děkuji za odpověď. Samozřejmě 32 palců by bylo lepší :), líbil by se mi například Philips 328P6VUBREB, kde bych využil i ten USB-C port a hub, ale to je vždy o hledání kompromisů a rozumného poměru cena-výkon. A to je koneckonců i v názvu vašeho webu.

        1. 2.1.1.1

          Petr Mlejnek

          Ano, zmiňovaný model je sice větší, ale výrazně dražší, takže to moc smysl nedává. Ono 32 palců je už v podstatě televize a u toho sedět blízko jako u monitoru také není nic extra hezkého… Ale je pravda, že to 4K rozlišení u takovéto obrazovky již celkem pasuje.

  3. 3

    Tomáš

    Mám LG 29UM69G a jsem nadmíru spokojen. Běžně 2 webová okna vedle sebe (YT+čtení na webu). Jindy hraju starší hry v okně a v poměru 4:3 a vedle mám zase YT. FreeSync pro mě nutnost, za mě monitor na jeničku.

    1. 3.1

      Petr Mlejnek

      Děkuji mnohokrát za podělení se o vaši zkušenost. :-)

Komentáře jsou již uzavřeny.

Copyright © 2012–2024 Cena-Vykon.cz