O autorovi

Ing. Petr Mlejnek

Zakladatel webu Cena-Vykon.cz, celoživotní nadšenec do informačních a komunikačních technologií, ale také milovník aktivních sportů všeho druhu.

Podobné články

5 komentářů

  1. 1

    ladinek76

    Kolik vám JBL platí? Neznáte jinou značku? A určitě lepší než vámi protěžovaná.

    1. 1.1

      Petr Mlejnek

      Dobrý den, JBL mi nic neplatí. Zkrátka si myslím, že ve vyšší cenové relaci jsou jejich produkty nejvýhodnější (kvalita zpracování a zvuk vztažen k ceně). Resp. ono mezi přenosnými reproduktory ve výsledku zas tolik možností není. Super produkty jsou také Anker Soundcore, ale bohužel se moc modelů v ČR neprodává. Dalším kvalitním řešením jsou Bose SoundLink, ale ty jsou s cenou ještě výše, než JBL. Každopádně pokud vás napadají nějaká vhodnější řešení v diskutovaných cenových relacích, určitě nejen já, ale i ostatní čtenáři, budeme rádi za váš konkrétní názor.

  2. 2

    Jiří

    Dobrý den, jaký by byl podle Vás dostatečný notebook pro studentku? Práce by byla především ve Wordu a Powerpointu. Dále už jen kouká na seriály a na YouTube. Cenu očekává kolem 7 tisíc. Předem děkuji za jakoukoli odpověď

    1. 2.1

      Petr Mlejnek

      Dobrý den, podívejte se na nedávný článek o nejlepších noteboocích do 10 000 Kč. Pro studentku bych volil některý z těch menších 14palcových modelů. Nic levnějšího nedoporučuji pořizovat, jelikož parametry takových notebooků jsou v dnešní době nedostatečné.

  3. Na tento článek je odkazováno z příspěvku: Recenze JBL Tuner, nejlepší BT reproduktor s rádiem FM i DAB | Cena-Vykon.cz

Komentáře jsou již uzavřeny.

Copyright © 2012–2024 Cena-Vykon.cz