O autorovi

Ing. Petr Mlejnek

Zakladatel webu Cena-Vykon.cz, celoživotní nadšenec do informačních a komunikačních technologií, ale také milovník aktivních sportů všeho druhu.

Podobné články

5 komentářů

  1. 1

    F. Chot

    Jj, tady bych si už vybral. Potřebuji, aby mi dělal fotky v tiskové kvalitě – 4M+. A jen dotaz: na set top boxy asi nebude recenze?

    1. 1.1

      Petr Mlejnek

      Set top boxy zkoumám již přes rok… A tak nějak stále nevím, co o nich psát, resp, těch levných řešení je mnoho a přijde mi že je v celku jedno, jaký si uživatel koupí. Každý má nějakou mouchu, ale za ty peníze jim nelze moc co vyčítat. Navíc bych se rád dobral řešení, aby uživatel nemusel používat dva ovladače, ale to lze asi obecně dosáhnout jen univerzálním ovladačem, což celkem navýší náklady. No ještě nad tím popřemýšlím, děkuji za zájem…

  2. 2

    F. Chot

    Díky za odpověď. Než dorazila, tak jsem náhodou na pracovišti „bojoval“ se set top boxem a vyšlo mi, že je jedno, jestli ho propojím SCART nebo HDMI, protože v místě stejně strašlivě kolísá kvalita signálu T2. To, co jede Ok je multiplex, na kterém je Barrandov.

  3. 3

    lex

    Mam dotaz, jaky telefon kolem 7000 kc? Premyslim o Mi 9T? Samsung neresim je predrazenej a Honor a Huawei taky ne kvuli obchodni valce USA a Ciny, tak nevim jit do te Mi 9T nebo se vyplati pockat na Redmi K30? Nebo poradite neco uplne jineho? Jde mi o kvalitni fotak s ohledem na cenu + silnejsi baterku s vetsim displejem 6 palcu + a dostatecny vykon na hry. Diky moc za odpoved

    1. 3.1

      Petr Mlejnek

      Dobrý den, dle vašich požadavků bych primárně volil vámi uvedený Xiaomi Mi 9T. Jako nejbližší alternativa mne napadá Xiaomi Mi 8, který má sice menší baterii, ale zase výkonnější procesor, viz recenze a porovnání těchto mobilů.

Komentáře jsou již uzavřeny.

Copyright © 2012–2024 Cena-Vykon.cz