O autorovi

Ing. Petr Mlejnek

Zakladatel webu Cena-Vykon.cz, celoživotní nadšenec do informačních a komunikačních technologií, ale také milovník aktivních sportů všeho druhu.

Podobné články

6 komentářů

  1. 1

    Tomáš Vacek

    Dobrý den, plánuji si v blízké době kupovat notebook cca do 30 000,- , ale chci si počkat na notebooky řady 2020. Už jen kvůli tomu, že AMD vydal novou řadu procesorů RYZEN. Nikde se nemohu třeba dočíst, kdy, kde a za kolik se bude například prodávat notebook ASUS TUF gaming a15. Mohl bych Vás tedy poprosit o informace či článek na téma: „OČEKÁVANÉ NOTEBOOKY ROKU 2020“? Předem děkuji za odpověď.

    1. 1.1

      Petr Mlejnek

      Dobrý den, ano, nové „mobilní“ Ryzeny vypadají velmi slušně, ale vzhledem k současné situaci opravdu netuším, jak to bude s novými modely notebooků. Doporučení nejlepších herních notebooků do 30 000 Kč plánuji v horizontu 14 dní, ale budou tam spíše loňské modely, jelikož ty se doprodávají a jejich pořízení bývá nejvýhodnější. Další článek pak až na podzim, to už snad Ryzeny budou.

  2. 2

    Tomáš

    Dobrý den, chtěl bych se Vás zeptat na tip na „herní“ notebook do 25 000 Kč. Moje preference jsou Intel procesor a Nvidia grafická karta. Do této cenové relace jsem našel tento zajímavý kousek Dell G3 15 Gaming, ale podle recenzí se často přehřívá. Nevadil by mi ani 17palcový notebook. Nejlepší by bylo, kdyby měl dispej i lepší obnovovací frekvenci než 60 Hz (alespoň těch 144 Hz), ale to se v této cenové relaci asi těžko hledá. Noťas bych chtěl již s W10. Děkuji za vaše tipy! Tomáš

    1. 2.1

      Petr Mlejnek

      Dobrý den, článek na toto téma připravuji, ale ve zkratce pro vás – HP Pavilion Gaming 15-dk0008nc 7GN89EA.

    2. 2.2

      Zdenek Necas

      Zdravim, mam DELL G5 s RTX2070 MaxQ a opravdu se dost prehriva. Nicmene se to da zlepsit „undervoltem“ cpu, je kolem toho dost clanku i videii na youtube.

      1. 2.2.1

        Petr Mlejnek

        Dobrý den, děkuji za doplnění. Člověk by řekl že bude zlobit spíš ta grafika než CPU. :-X

Komentáře jsou již uzavřeny.

Copyright © 2012–2024 Cena-Vykon.cz