O autorovi

Ing. Petr Mlejnek

Zakladatel webu Cena-Vykon.cz, celoživotní nadšenec do informačních a komunikačních technologií, ale také milovník aktivních sportů všeho druhu.

Podobné články

4 komentáře

  1. 1

    grundig

    Chybí mi zde malý BT reproduktor s FM rádiem Sangean WR-7, který lze zakoupit přibližně za 2500,- Kč. Klady: vynikající zvuk s vyrovnanou kmitočtovou charakteristikou, citlivý FM přijímač, výdrž 36 hodin, krásný retro vzhled. Zápory: neozvučíte s ním techno párty, nelze se s ním potápět.

    1. 1.1

      Petr Mlejnek

      Dobrý den, děkuji za doplnění, o tomto zařízení jsem nevěděl. Tváří se sice spíše jako rádio než vyloženě přenosný reproduktor, ale dle parametrů a vaší zkušenosti vypadá skutečně lákavě. Pro domácí použití by mohl jistě mnoho uživatelů oslovit jako náhrada za stará rádia či zbytečně velké magnetofony.

  2. 2

    Tonda

    Dobrý den, chtěl bych poradit s výběrem přenosného bluetooth reproduktoru. Prozatím se rozhoduji mezi JBL Charge 4 a Sencor SSS 6800 Sirius Maxi. Nebo jestli máte lepší řešení v podobné cenové relaci budu rád. Děkuji za rady Tonda

    1. 2.1

      Petr Mlejnek

      Dobrý den, záleží, co je pro vás prioritou. JBL má velmi kvalitní podání zvuku, jelikož má větší frekvenční rozsah. To znamená, že je schopen reprodukovat zvuky v nižších i vyšších frekvencích, než onen Sencor. Zároveň má lepší voděodolnost, takže jej bez obav můžete hodit do bazénu. Na druhou stranu Sencor je o poznání výkonnější a zároveň i levnější. Je tedy na vás, co preferujete. Kvalitnější reproduktor a kvalitnější zvuk nebo levnější řešení a větší hlasitost. Obojí za dané peníze dává smysl.

Komentáře jsou již uzavřeny.

Copyright © 2012–2024 Cena-Vykon.cz