O autorovi

Ing. Petr Mlejnek

Zakladatel webu Cena-Vykon.cz, celoživotní nadšenec do informačních a komunikačních technologií, ale také milovník aktivních sportů všeho druhu.

Podobné články

7 komentářů

  1. 1

    Honza

    Dobrý den, mohl byste přidat doporučení i pro notebook do 15 tisíc korun. Obecně pokud by se používal převážně prohlížeč, sledování filmů online (Netflix atd.), sociální sítě a nějaké základní kancelářské programy (Word, Excel,..). V této cenové kategorii mi přijdou dobré notebooky od Lenovo něco jako Lenovo V15 82C500J2CK. Co si myslíte o Chromebooku? Máte s nějakým přímou zkušenost? Děkuji

    1. 1.1

      Petr Mlejnek

      Dobrý den, s notebooky je to nyní bohužel velká bída. Tak jako tak pokud se vám podaří sehnat ten uvedený model, tak je to super pořízení. Co se týče Chromebooků, tak jsem testoval řešení od Aceru… Je to fajn, ale funkčně pro uživatele například onoho Wordu či Excelu dosti omezené.

  2. 2

    Pavel

    Dobrý den, chtěl bych Vás poprosit o doporučení notebooku do 18000 Kč. Převážně na učení, online výuku, excel, word, sledování filmů, pokud by se na tom dala zahrát i nějaká hra, bylo by to velké plus. Vím že to není teď s notebooky nějak růžové, ale pokud možno aby se dal pořídit do Vánoc. Předem děkuji.

    1. 2.1

      Petr Mlejnek

      Dobrý den, omlouvám se za pomalou reakci. V rozpočtu bych volil Honor MagicBook 15, popř. o něco dražší Acer Aspire 3 Pure s větším diskem. Zvážit také můžete trochu si připlatit a zvolit Lenovo IdeaPad 5 15ARE05 s modernějším a výkonnějším procesorem.

      1. 2.1.1

        Pavel

        Dobrý den, děkuji za tipy. Nakonec jsme pořídili Acer, který jsem měl též ve výběru.

  3. 3

    Jura

    Dobrý den. Mohl bych vás požádat ještě o podzimní tip na 15,6palcový notebook do 20000 Kč s dedikovanou grafickou kartou?

    1. 3.1

      Ing. Petr Mlejnek

      Dobrý den, není moc co, dostupnost levnějších notebooků je tragická. Asi jedině Asus M509DJ-BQ226T, popř. si trochu připlatit za nejlevnější herní notebook.

Komentáře jsou již uzavřeny.

Copyright © 2012–2024 Cena-Vykon.cz