O autorovi

David Trlica

Nadšenec do mobilních technologií, počítačů a obecně technických novinek. Píše o tom, co ho baví a co by mohlo zajímat i ostatní. Ať už jde o události z IT světa, recenze produktů či různá doporučení, která pomohou s lepší orientací v tomto rychle se měnícím odvětví.

Podobné články

4 komentáře

  1. 1

    Jan Salava

    Děkuji za článek, hlavně tu část o VDSL bondingu. Jsem na velmi malé vesnici a 3. února má přijít technik od Cetinu k prověřování DSL služeb, tak je to pro mne informace velmi přínosná. Kdysi jsme měli až 4 telefonní linky, tak uvidíme.

  2. 2

    Jan

    CETIN aktuálně na svých stránkách https://zrychlujemecesko.cz/ bohužel uvádí: „Upozorňujeme na dočasný STOP stav na objednávky bondingu vzhledem k vytížení našich kapacit. O možnosti znovu objednávání budeme informovat. Kvůli lepší přehlednosti jsme zobrazování bondingu dočasně zastavili také v mapě pokrytí. Aktuálně uváděné rychlosti a běžné služby lze u našich partnerů objednávat bez omezení. Omlouváme se a děkujeme za pochopení.“

    1. 2.1

      Ing. Petr Mlejnek

      Dobrý den, děkuji za doplnění. Díky osobní zkušenosti s VDSL bondingem mám celkem představu o tom, proč jsou tak vytížení… Možná o tom udělám i krátké video, byl to celkem zážitek. :-X Tak jako tak snad to brzy rozdýchají a začnou opět instalovat.

  3. 3

    Radoslav Malý

    Já můžu Terminátor fakt doporučit. Především ve spojení s bondingem je skvělý. Rychlost se mi zvýšila a vše funguje bez problémů. Navíc si za něj můžete připojit prakticky cokoliv.

Komentáře jsou již uzavřeny.

Copyright © 2012–2024 Cena-Vykon.cz