O autorovi

Ing. Petr Mlejnek

Zakladatel webu Cena-Vykon.cz, celoživotní nadšenec do informačních a komunikačních technologií, ale také milovník aktivních sportů všeho druhu.

Podobné články

10 komentářů

  1. 1

    Jurčík

    Dobrý den, můžete mi poradit? Bratr schání notebook do 17 tisíc a chtěl by něco od HP. Děkuji Jurčík

    1. 1.1

      Ing. Petr Mlejnek

      Dobrý den, za tyto peníze je aktuálně nejlepší volbou HP 250 G7 14Z99EA.

  2. 2

    adam

    Dobrý den, chtěl bych nějaký počítač na“gaming“ do 12 tisíc můžete prosím poradit co je nejlepší volba?

    1. 2.1

      Ing. Petr Mlejnek

      Dobrý den, v této době bohužel nikoli. :-( Herní notebooky jsou tak od 20 000 Kč výše a stolní počítač se z důvodu nedostupnosti komponent nyní poskládat nedá, viz doporučované PC sestavy.

  3. 3

    Radim

    Dobrý den, chtěl bych se zeptat na herní ntb 23-25tis? Děkuji

    1. 3.1

      Ing. Petr Mlejnek

      Dobrý den, nejlepší volbou za hezké peníze je Lenovo IdeaPad Gaming 3 15ARH05.

  4. 4

    Alf

    Hezky den. Je tomu par dni co jsem po dlouhem shaneni, porovnavani a rozvazovani poridil novy notebook. Bohuzel nejsem z neho nejak moudry a tak shanim a nenalezam k nemu jakysi manual a kdyz tak uz je v anglickem jazyce a tim ja bohuzel znalostmi neoplyvam :( Tak me napadlo zda by jste treba nemel tip, kde takovy navod (manual) v ceskem jazyce najit/ztahnout. Jedna se o netebook model Dell alienware 15 r2. Dekuji za pripadnou odpoved a hodne stesti a uspechu ve vasi praci :-) Alf

    1. 4.1

      Ing. Petr Mlejnek

      Dobrý den, česká dokumentace by měla být součástí, pokud jste kupoval v ČR. Jestli nebyla, tak se obraťte na prodejce, kde jste notebook koupil. Využít ale můžete i přímo oficiálních stránek Dellu, kde půjde příručka buď stáhnout, nebo zde můžete kontaktovat zákaznickou podporu.

  5. 5

    František

    Dobrý den, prosím vás o radu. Chci si pořídit notebook a rozhoduji se mezi těmito dvěma: Lenovo IdeaPad 5 81YQ00F7CK nebo Lenovo V15-IIL 82C500K6CK. Ten první je výkonnější a spíš bych se přikláněl k němu, ale nejsem si jistý s TN displejem. Nyní mám HD rozlišení, takže podle mého laického usouzení bych si polepšil. Notebook potřebují na internet, děcka se učí on-line, nějaký ten film (nejsem náročný na obraz) a takové běžné domácí použití. Začínám si hrát s úpravou fotek (učím se). Jsem takový amatérský fotograf a zkouším, co se dá vykouzlit. Ale asi víc upravují na mobilu. Nedokážu si úplně TN displej představit. Tak prosím o radu. Předem děkuji. František Nedvěd

    1. 5.1

      Ing. Petr Mlejnek

      Dobrý den, osobně bych bral spíše ten první model, který má sice menší RAM, ale lepší procesor a také třeba modernější Wi-Fi. TN displej sice nenadchne, ale také neurazí. V této době není snadné za 16 000 Kč najít notebook bez kompromisů. IPS displej by byl lepší, ale to bychom museli asi s rozpočtem výše.

Komentáře jsou již uzavřeny.

Copyright © 2012–2024 Cena-Vykon.cz