O autorovi

Ing. Petr Mlejnek

Zakladatel webu Cena-Vykon.cz, celoživotní nadšenec do informačních a komunikačních technologií, ale také milovník aktivních sportů všeho druhu.

Podobné články

4 komentáře

  1. 1

    David

    Dobrý den, omlouvám se za otázku mimo téma. Vybírám novou televizi a zajímá mě která televize je lepší. Mohl byste mi prosím poradit? Našel jsem 55″ Samsung UE55TU7172 (kterou zmiňujete článku o televizích) a Samsung UE55NU7372. Obě mohu koupit za stejnou cenu (okolo 11,000,-). Popřípadě je zde nějaká lepší za podobnou cenu? Předem velice děkuji.

    1. 1.1

      Ing. Petr Mlejnek

      Dobrý den, určitě volte loňský model TU. Ten druhý s označením NU je 3 roky starý model, takže se mu již nedostane moc SW podpory. Nicméně co se týče obrazu, tak jsou oba modely srovnatelné.

  2. 2

    David

    Dobrý den, omlouvám se, že píši znova každopádně bych ke svému předešlému dotazu chtěl přidat ještě televizi Samsung UE55TU8502. Tedy zajímal by mě Váš názor, která televize je lepší. Popřípadě zda se nevyplatí trošku více investovat ta koupit ještě nějakou dražší. Velice děkuji za názor. Přeji hezký den.

    1. 2.1

      Ing. Petr Mlejnek

      Dobrý den, tento model má o něco lepší zpracování obrazu, více konektorů a umožňuje nahrávání. Zároveň je však o 2000 Kč dražší, takže z pohledu cena / výkon je výhodnější Samsung UE55TU7172, který bych doporučil. Pokud však oceníte přednosti toho vyššího modelu, tak je to také fajn kousek. V obo případech se jedná o TV s nejlepším obrazem v dané cenové relaci.

Komentáře jsou již uzavřeny.

Copyright © 2012–2024 Cena-Vykon.cz