O autorovi

Ing. Petr Mlejnek

Zakladatel webu Cena-Vykon.cz, celoživotní nadšenec do informačních a komunikačních technologií, ale také milovník aktivních sportů všeho druhu.

Podobné články

4 komentáře

  1. 1

    Ondřej Klíma

    Dobrý den, děkuji za recenzi odolného mobilu. Nechtěl byste udělat i článek s porovnáním odolných telefonů? Poslední takový byl před dvěma roky. Já jsem nedávno nový odolný telefon pořizoval a již okolo ceny 4000 – 5000 je poměrně dost zajímavých kousků. Vaše porovnání by se mi dost hodilo, ale nebylo bohužel k dispozici. Nakonec jsem koupil Doogee S60 Lite. Dále by mě zajímalo, zda se vyrábí a jsou k něčemu i jiné, než „cihlové“ odolňáky, já jsem žádný takový nenašel a přitom bych hodně ocenil model o velikosti Samsung Xcover 3, který se přeci jenom dal ještě docela rozumně strčit do kapsy.

    1. 1.1

      Petr Mlejnek

      Dobrý den, zkusím o článku na toto téma popřemýšlet, děkuji za tip. Každopádně jak uvádím v recenzi – osobně těm „odolným“ telefonům moc nefandím, jelikož mi přijde velmi často vhodnější koupit „klasický“ mobil a k němu pořádný kryt. Co se týče tipu pro vás, tak bych jako malý odolný mobil volil Samsung Galaxy S7 a k němu kvalitní kryt Spigen Rugged Armor. Jedná se o voděodolné a s tím krytem i nárazuvzdorné řešení, které jsem osobně používal a velmi mi vyhovovalo, viz zmínka ve videu o mých telefonech.

  2. 2

    Jakub

    Zdravím, rád bych upozornil (pouze má zkušenost). Předchozí model vypadal taky moc hezky, fungoval a pracoval výborně, bohužel po půl roce šel na reklamaci – gumové ochranné bočnice zepředu začaly samy od sebe odpadávat, takže nic moc na odolný telefon co se sám „rozlepí“.

    1. 2.1

      Petr Mlejnek

      Dobrý den, děkuji moc za vaši zkušenost. S předchozím modelem jsem tu čest neměl a ani tento nemám půl roku, takže zatím nemohu soudit. Pokud ale problémy nastanou, informace sem určitě doplním.

Komentáře jsou již uzavřeny.

Copyright © 2012–2024 Cena-Vykon.cz