O autorovi

Ing. Petr Mlejnek

Zakladatel webu Cena-Vykon.cz, celoživotní nadšenec do informačních a komunikačních technologií, ale také milovník aktivních sportů všeho druhu.

Podobné články

8 komentářů

  1. 1

    Jakub

    Dobrý den. Děkuji za skvělou recenzi. Kdybyste měl volit mezi Huawei P30 Pro a Xiaomi Mi Note 10 Pro, který byste zvolil? Nejde mi o hraní, ale hlavně o fotky. S Xiaomi nemám žádné zkušenosti, proto váhám hlavně ze strany podpory a aktualizací. Děkuji a přeji krásné svátky. Kuba

    1. 1.1

      Petr Mlejnek

      Dobrý den, co se týče podpory a aktualizací, tak bych v současné době volil raději Xiaomi. Huawei se již delší dobu potýká s nesmyslným zákazem spolupráce s americkými firmami (viz podrobnější info aktuálního dění) a tak vzniká na produkty této společnosti mnoho otazníků. Ne že by se nemohlo něco podobného přihodit i Xiaomi, ale zatím tomu tak naštěstí není.

  2. 2

    Monča B.

    Super recenze. Moc mi pomohla. Právě se rozhoduji mezi Xiaomi Mi Note 10, Samsung Galaxy S10e a iPhone XR a nemůžu se rozhodnout. Jde mi hlavně o kvalitu fotek. Žádné hry na mobilu nehraju. A myslím, že Xiaomi bude nejlepší volba. I když bych uvítala menší rozměry, takže Samsung by mi vyhovoval víc.

    1. 2.1

      Petr Mlejnek

      Pokud jste člověk co si s fotkami vyhraje, dá si ten čas a poladí detaily tak, aby získal co nejlepší snímek, Xiaomi je jasnou volbou. Telefon má skutečně luxusní výbavu a při vhodném nastavení jsou pořízené snímky bezkonkurenční. Na druhou stranu focení extrémních snímků je pro telefon dost náročné a obecně ne tak spolehlivé, tj. pokud chcete raději spolehlivý telefon, který vytáhnete z kapsy a rychle „nastřílíte“ více snímků, je vhodnější svižnější Samsung.

      1. 2.1.1

        Monča

        Děkuji za odpověď. A má cenu zvažovat nad iPhone XR nebo iPhone 11 ve srovnání s Xiaomi Mi Note 10, pokud mi jde hlavně o focení?

        1. 2.1.1.1

          Petr Mlejnek

          Zde to vidím podobně, jako s tím Samsungem, tj. iPhone spolehlivější a svižnější, nicméně takovou foto výbavu jako Xiaomi prostě nemá. Každopádně pokud chcete iOS, tak iPhone 11 je dobrá volba.

  3. 3

    Eva

    Dobrý den, fotím nejvíce děti, takže vše v pohybu… A taky řeším, zda Samsung nebo Xiaomi. Můžete mi poradit?

    1. 3.1

      Petr Mlejnek

      Dobrý den, v takovém případě bych volil raději telefon s výkonnějším procesorem, konkrétně Galaxy S10 nebo Mi 9, viz poslední článek o fotomobilech.

Komentáře jsou již uzavřeny.

Copyright © 2012–2024 Cena-Vykon.cz