O autorovi

Ing. Petr Mlejnek

Zakladatel webu Cena-Vykon.cz, celoživotní nadšenec do informačních a komunikačních technologií, ale také milovník aktivních sportů všeho druhu.

Podobné články

11 komentářů

  1. 1

    Vodex

    Dobrý den můžu se zeptat nepomohl byste mě postavit herní pc? S monitorem a Windowsem? Rozpočet je 19 tisíc max. 2 3 stovky se nic nestane. Windows bych nejspíš pořídil na aukru za 200 stovky OEM. Díky moc a pardon že to dávám sem když to sem nepatří.

    1. 1.1

      Petr Mlejnek

      Dobrý den, vycházet můžete z nedávné sestavy do 15 000 Kč s tím, že tam přidáte monitor Samsung S24F350FHU. Popř. pokud byste měl zájem vyloženě o doporučení sestavy na míru, jsem vám k dispozici v rámci placených služeb.

  2. 2

    Dominik

    Omlouvám se za off topic, ale nevíte o nějakém dobrém monitoru tak do 3000 Kč?

    1. 2.1

      Petr Mlejnek

      Dobrý den, vím o perfektním monitoru lehce nad 3000 korun, viz předchozí komentář. :-) Pokud byste se chtěl udržet pod touto částkou, volil bych Asus VP247TA.

  3. 3

    Patrik

    Dobrý den, který mobilní telefon je podle Vás takový nejvýkonější, ale zase nejlevnější na trhu. Přemýšlel jsem nad Doogee F7, jenže má 5,5 palců a to je pro mě příliš velký displej. Prosím o radu. Děkuji

    1. 3.1

      Petr Mlejnek

      Dobrý den, viz článek o mobilech do 6000 Kč. Pokud chcete rozměrově menší telefon se slušným výkonem, volil bych uvedený Redmi 4X.

  4. 4

    Ondřej

    Dobrý den, chtěl bych se zeptat, jestli by mohl tento pc fungovat, případně jestli by se na něm daly hrát nové hry na hratelné úrovni. Omlouvám se, že to píši pod tento článek.

    1. 4.1

      Petr Mlejnek

      Dobrý den, ano, takto PC určitě může být, jen si tam dejte novější verzi grafické karty s větší operační pamětí za více méně stejné peníze – Sapphire Radeon RX 560 PULSE 4GB DDR5.

  5. 5

    David

    Oceňuji, že si někdo dal tu práci tyhle telefony hezky a přehledně srovnat, nicméně si myslím, že by bylo pro běžného člověka udělat určité kategorie: 1-10, 10-15, 15-20 tis. atd. myslím si že porovnávat tel za 13 tis. a za 25 tis. je celkem hodně velký skok co se týče ceny, i když i tyhle „levnější“ telefony se statečně drží, je to jen taková moje poznámka, kterou samozřejmě nechci hanit vaši práci, naopak to bylo hezké počtení a dozvěděl jsem se plno informací. Dále bych udělal článek o telefonech třeba do 8 tis. (pokud už je tak se omlouvám za přehlédnutí) pro uživatele typu jako jsem třeba já.

    1. 5.1

      Petr Mlejnek

      Dobrý den, děkuji za zpětnou vazbu, velmi si jí cením. Tradičně dělám články s konkrétním zaměřením na daný rozpočet, tento měl však posloužit zejména jako srovnání toho nejlepšího, co dané společnosti nabízí. Některé razí cestu maximálních parametrů (více méně) bez ohledu na cenu, jiné společnosti však i u svých vlajkových lodí pracují s rozumným rozpočtem… To vše jsem se tedy snažil v tomto článku zohlednit. :-) Co se týče vámi uvedené cenové relace, tak článek na toto téma pravděpodobně brzy bude, každopádně pokud bych vám měl dát alespoň pár zajímavých tipů na telefony do 8000 Kč, tak jsou to Huawei Nova, Huawei P9 Lite 2017 a Nokia 6.

  6. 6

    Míla

    Hezky napsané :) Jen jak píše David, chtělo by to pro normálního smrtelníka určité kategorie a ne porovnávat mobil za 13 tisíc s mobilem za 25 tisíc. Dlouho jsem se rozhodoval, do jakého mobilu jít a nakonec u mě vyhrála Mi6 od Xiaomi a i přes absenci LTE a problému s konektivitou sluchátek musím uznat, že se jim vážně povedl. Takže můžu vřele jen a jen doporučit :-)

Komentáře jsou již uzavřeny.

Copyright © 2012–2024 Cena-Vykon.cz